Ochrana osobních údajů

Ochrana a zpracování osobních údajů, práva dotčené osoby

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotčená osoba společnosti Královská péče s.r.o., se sídlem Foltýnova 1025/12, 63500 Brno-Bystrc, IČ: 03775933, DIČ: CZ03775933, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu Brno, oddíl C, vložka 86699 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a ve smyslu Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:

  • jméno a příjmení
  • adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo
  •  

alternativně:
firma

DIČ

Jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, e-mail, firma, IČ, DIČ je nutné zpracovat za účelem prodeje zboží. Tyto údaje budou správcem a provozovatelem zpracovány po dobu neurčitou.

Správce je veden u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00058267.

Zpracování osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotčená osoba svůj výslovný souhlas s výše uvedeným zpracováním. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například využitím nástrojů, které Vám nabízíme ve Vašem zákaznickém účtu nebo zasláním emailu nebo zasláním dopisu na kontaktní údaje společnosti . Osobní údaje dotčených osob jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje dotčené osoby nepředává prodávající žádné další osobě s výjimkou externích přepravců, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v rozsahu nezbytném pro dodání zboží.

  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

  • Osobní údaje pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatel webhostingu WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41  Hluboká nad Vltavou, Česká republika
  2. Dodavatelé webových systémů a aplikací.
  3. Externích přepravci, kterým jsou osobní údaje předávány v rozsahu nezbytném pro dodání zboží.
  4. SmartSelling a.s. IČO 29210372, sídlo Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno
  5. Učetní vedoucí účetnictví pro Správce

Práva na opravu, zapomenutí a přístup k osobním údajům dotčené osoby

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má dotčená osoba právo:

  1. vzít souhlas kdykoliv zpět,
  2. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  3. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  4. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  5. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  6. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

K tomu lze využít nástroje, které najdete ve Vašem učtu